Appartement Panorama

Katwijk NB

139m² tot 139m² woonoppervlakte 504m³ tot 504m³ inhoud

Omschrijving

Wilt u wonen op een unieke woonlocatie met prachtig vrij uitzicht over de Maas? Dan is dit uw kans!

In het karakteristieke en statige “Maashotel”, worden 5 luxe en moderne appartementen gerealiseerd met het comfort van een nieuwbouwwoning. Deze royale appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen, stuk voor stuk heeft ieder appartement zijn eigen karakter en volop ruimte om te wonen zoals u dat wilt.

De appartementen op de begane grond beschikken over een riante tuin gelegen op het zuidwesten met houten privé berging en eigen entree. De appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn toegankelijk via de gezamenlijke entree en beschikken over een sfeervol dakterras of loggia, op de begane grond zijn de privé parkeerplaatsen en houten berging gesitueerd. De achterzijde biedt volop privacy met uitzicht op de H. Martinus kerk en tuingrond waar in samenspraak met bewoners invulling aan zal worden gegeven.

Deze toekomstbestendige appartementen worden uitstekend geïsoleerd en voorzien van duurzame installaties zoals o.a. een gezamenlijke warmtepomp met warmwatervoorziening, vloerverwarming in het gehele appartement, extra spouwisolatie en de mogelijkheid tot zonnepanelen.
Naar verwachting zal de bouw medio 2e kwartaal 2023 worden afgerond en kunt u vanuit uw nieuwe thuis gaan genieten van deze prachtige natuurlijke omgeving.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88
5431 CE Cuijk

T: 0485-319220
E: nieuwbouw@twanpoels.nl

Downloads

Download de volgende documenten

Woningen

Bnr.
Woningtype
Woonopp.
Prijs
Status
4
Appartement Panorama
139 m2
  Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
  Verkocht

Appartement Panorama

Bouwnummer 4 - Prijs op aanvraag

Verkocht

139 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden.